Привіт! А чи не спекти нам сьогодні картопельки? У якому-небудь цікавому
виконанні, наприклад, з карі. Дуже цікаве поєднання смаків, а головне – мінімум
зусиль.
На чотирьох:
1 кг картоплі
4 зубчики часнику
½ пучка петрушки
шкірка 1 лимона
1 ст.л. порошку карі
сіль, олія, перець
підготовка: 10хв
приготування: 30хв
температура: 200°С
Добре вимити картоплю (чистити не обов’язково), розрізати
поздовж на 4 частини, скласти в глибоку миску, повністю залити холодною водою і
залишити на 1 годину.
Розігріти духовку до 200°.
Витягти картоплю із води і обсушити чистим
кухонним рушником.
Застелити деко папером для випічки, перекласти
на нього картоплю, подрипати олією, посипати карі, перцем і нарізаним часником.
Запікати на середньому рівні духовки близько 30 хвилин.
Порізати петрушку, натерти лимонну шкірку і
посипати ними готову картоплю.Приправити сіллю і подавати.
x
0 comments:
Дописати коментар