картопля з карі



Привіт! А чи не спекти нам сьогодні картопельки? У якому-небудь цікавому виконанні, наприклад, з карі. Дуже цікаве поєднання смаків, а головне – мінімум зусиль.


На чотирьох:
1 кг картоплі
4 зубчики часнику
½ пучка петрушки
шкірка 1 лимона
1 ст.л. порошку карі
сіль, олія, перець

підготовка: 10хв
приготування: 30хв
температура: 200°С

Добре вимити картоплю (чистити не обов’язково), розрізати поздовж на 4 частини, скласти в глибоку миску, повністю залити холодною водою і залишити на 1 годину.
Розігріти духовку до 200°.
Витягти картоплю із води і обсушити чистим кухонним рушником.
Застелити деко папером для випічки, перекласти на нього картоплю, подрипати олією, посипати карі, перцем і нарізаним часником.
Запікати на середньому рівні духовки близько 30 хвилин.
Порізати петрушку, натерти лимонну шкірку і посипати ними готову картоплю.Приправити сіллю і подавати.

x

0 comments:

Дописати коментар