Яблучні конвертики

Рецепт простих слойок із готового листкового тіста з яблучною начинкою

Рецепт із серії «Гості на порозі». Такі штучки пече моя мама із прісного тіста, смачно буде і з сирним, але я - ледащо, купую готове листкове (слойоне) тісто.


ІНГРЕДІЄНТИ

на 12 шт.


3 середніх яблука
1 упаковка листкового тіста
цукор, мелена кориця за смаком

Підготовка: 15хв

Приготування: 15хв

Температура: 180°С


Приготування:

1. Чистимо і нарізаємо яблука на дрібні шматочки. Посипаємо меленою корицею і цукром.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

3. Розкачуємо тісто. Нарізаємо на шматочки величиною 10х10 см. Змочуємо кінчики чотирикутників водою.

4. Кладемо на середину начинку. Збираємо кінчики тіста разом і притискаємо.

5. Випікаємо у попередньо розігрітій до 180 градусів Цельсія духовці 15-20 хв.

6.Готові тістечка посипаємо цукровою пудрою.


0 comments:

Дописати коментар