До останього часу паста не була моєю їжею. Вона здавалась нудною і примітивною. І на коментарі чоловіка, що треба спробувати її справжньої - лише сміялась. Італія все змінила. Саме там я спробувала свіжої пасти і усвідоміла геніальність італійської їжі. Це саме те, що потрібно коли треба смачно і швидко. Свіжі равіолі присмачені лише розтопленим маслом були їжею богів.
Самими екзотичними були тальятеле з маком. І не подумайте, що це моя придумка. Цю пасту я пробувала в одному ресторанчику «для своїх» на півночі Італії. Надзвичайно цікаве поєднання смаків.
ІНГРЕДІЄНТИ
На 1 порцію:
20 гр. масла
100 гр вершків або жирного молока
2 ст. л. меленого маку
Приготування:
1. Розпустити на повільному вогні вершкове масло.2. Додати молоко. Довести до кипіння, але не кип’ятити
3. Викласти попередньо зварені лінгвіні в глибоку тарілку.
4. Залити соусом. Посипати маком.
Смачного!
0 comments:
Дописати коментар