Паста з молоком і маком

Рецепт довгої пасти-лінгвіні в соусі із збираних вершків чи молока і  посипаної маком

До останього часу паста не була моєю їжею. Вона здавалась нудною і примітивною. І на коментарі чоловіка, що треба спробувати її справжньої - лише сміялась. Італія все змінила. Саме там я спробувала свіжої пасти і усвідоміла геніальність італійської їжі. Це саме те, що потрібно коли треба смачно і швидко. Свіжі равіолі присмачені лише розтопленим маслом були їжею богів.


Самими екзотичними були тальятеле з маком. І не подумайте, що це моя придумка. Цю пасту я пробувала в одному ресторанчику «для своїх» на півночі Італії. Надзвичайно цікаве поєднання смаків.



ІНГРЕДІЄНТИ

На 1 порцію:


20 гр. масла
100 гр вершків або жирного молока
2 ст. л. меленого маку

Приготування:

1. Розпустити на повільному вогні вершкове масло.
2. Додати молоко. Довести до кипіння, але не кип’ятити
3. Викласти попередньо зварені лінгвіні в глибоку тарілку.
4. Залити соусом. Посипати маком.

Смачного!

0 comments:

Дописати коментар