Соус для макаронів з брокколі і горіхами

Рецепт простого вегетаріанського соусу для спагеті або іншої пасти із відвареної капусти-броколі і посипаних горіхами.

Брокколі – надзвичайно корисний овоч, але мало хто його любить. Цей рецепт створений для того, щоб відкрити для себе його смачну сторону.


ІНГРЕДІЄНТИ

На чотирьох:

300-500 гр. капусти брокколі

2 ст.л. подрібнених волоських горіхів

сіль, перець, мускатний горіх

1-2 ст. л. лимонного соку



Підготовка: 10хв

Приготування: 15хв

Ккалорій на порцію: 230


Приготування:

1. Відварити суцвіття капусти броколі і підсоленій воді на протязі 5 хв.

2. Відкинути капусту на друшляк. Відібрати декілька суцвіть. Решту розім’яти виделкою в пюре.

3. Приправити суміш сіллю, мускатним горіхом, перцем.

4. Перемішати макарони з соусом, посипати дрібно посіченими волоськими горіхами. Прикрасити цілими суцвіттями. Готово!

0 comments:

Дописати коментар