Брокколі – надзвичайно корисний овоч, але мало хто його любить. Цей рецепт створений для того, щоб відкрити для себе його смачну сторону.
ІНГРЕДІЄНТИ
На чотирьох:
300-500 гр. капусти брокколі
2 ст.л. подрібнених волоських горіхів
сіль, перець, мускатний горіх
1-2 ст. л. лимонного соку
Підготовка: 10хв
Приготування: 15хв
Ккалорій на порцію: 230
Приготування:
1. Відварити суцвіття капусти броколі і підсоленій воді на протязі 5 хв.2. Відкинути капусту на друшляк. Відібрати декілька суцвіть. Решту розім’яти виделкою в пюре.
3. Приправити суміш сіллю, мускатним горіхом, перцем.
4. Перемішати макарони з соусом, посипати дрібно посіченими волоськими горіхами. Прикрасити цілими суцвіттями. Готово!
0 comments:
Дописати коментар