На прилавках з'явилася редька – значить скоро весна. Але натомість знову випав сніг. От і придумалася така назва. Для мене редька – перший весняний овоч. Але якийсь наче прісний.
Що з неї зробиш? Або у салат, або просто так гризти до шашлику. Але якщо додати трохи фантазії, можна отримати недорогу закуску у гарній подачі. Такий собі небанальний finger food.
Підготовка: 5хв
Приготування: 5хв
ІНГРЕДІЄНТИ
На чотирьох:
- 1 пучок редьки
- 100 грамів нежирного сиру
- 1 ст. л. дрібнопосіченого базиліку
- 1ст.л. дрібнопосіченої петрушки
- 1 ст.л. дрібнопосіченого кропу
- 2 ч.л. натертої лимонної цедри
- 1 / 2 зубчика часнику
- 1ч.л. морської солі
Приготування:
1. Вимити редьку. Обрізати зелену частину і корінчики. Замочити на 30хв у холодній воді (факультативно).
2. Приготувати крем. Змішати сир, зелень і цедру. Викласти крем у торбинку, зрізати кінчик.
3. Розрізати кожну редьчину навпіл. Зрізати знизу (денце ) 2мм для рівноваги. Викласти половинки на тарілку.
4. Викласти на кожну половинку крем, формуючи гірку.
5. Подавати з житнім хлібом.
lifehackЯкщо часник забланширувати 2хв у кип'ятку, у страв зникне різкий присмак і не буде запаху з рота.
0 comments:
Дописати коментар