Редька під «снігом» або закуска за 5 хвилин

На прилавках з'явилася редька – значить скоро весна. Але натомість знову випав сніг. От і придумалася така назва. Для мене редька – перший весняний овоч. Але якийсь наче прісний.

Що з неї зробиш? Або у салат, або просто так гризти до шашлику. Але якщо додати трохи фантазії, можна отримати недорогу закуску у гарній подачі. Такий собі небанальний finger food.

Підготовка: 5хв

Приготування: 5хв


ІНГРЕДІЄНТИ

На чотирьох:

  • 1 пучок редьки
  • 100 грамів нежирного сиру
  • 1 ст. л. дрібнопосіченого базиліку
  • 1ст.л. дрібнопосіченої петрушки
  • 1 ст.л. дрібнопосіченого кропу
  • 2 ч.л. натертої лимонної цедри
  • 1 / 2 зубчика часнику
  • 1ч.л. морської солі

Приготування:

1. Вимити редьку. Обрізати зелену частину і корінчики. Замочити на 30хв у холодній воді (факультативно).


2. Приготувати крем. Змішати сир, зелень і цедру. Викласти крем у торбинку, зрізати кінчик.


3. Розрізати кожну редьчину навпіл. Зрізати знизу (денце ) 2мм для рівноваги. Викласти половинки на тарілку.


4. Викласти на кожну половинку крем, формуючи гірку.


5. Подавати з житнім хлібом.

lifehack

Якщо часник забланширувати 2хв у кип'ятку, у страв зникне різкий присмак і не буде запаху з рота.


0 comments:

Дописати коментар