Ви любите каву з шоколадом? А може шоколад до кави? Тоді це печиво — ідеальний варіант.
Воно в міру солодке і приємно-шоколадне. Ідеальний варіант для вранішньої або післяобідньої кави.
ІНГРЕДІЄНТИ
Інгредієнти на 30 штук:
- 125г чорного шоколаду, розтопити на водяній бані
- 60г вершкового масла
- 220г борошна
- 4 яйця
- 100г цукру
- 70г какао-порошку
- 2 ч.л. розпушувача
- 1/4 ч.л. солі
- 2 ч.л. розпушувача
- 150г чорного шоколаду, порубати на шматки
- 60г цукрової пудри
Температура: 165-170 ° С
Підготовка: 20хв
Час очікування: 1 год
Час випікання:15хв
Приготування:
1. Розтопити шоколад (125 гр) з вершковим маслом на водяній бані.
2. Змішати сухі компоненти: муку, какао, розпушувач, ванільний цукор (ваніль).
3. Окремо збити яйця з цукром до побіління. Обережно додати злегка охолоджений шоколад і перемішати.
4. Додати шоколадну суміш до сухих компонентів і замісити тісто. 5. Вмішати порубані шматочки шоколаду (150 гр). 6. Загорнути тісто харчовою плівкою і прибрати у холодильник на годину.
7. Розігріти духовку до 170 ° С.
8. Застелити лист (деко) папером для випічки або змастити маслом (олією).
9. У невелику миску насипати цукрову пудру.
10. Вийняти тісто з холодильника і розділити на 4 частини. Взяти четвертину; решту тримати у холодильнику до використання.
11. Скачати з тіста кульки діаметром 3-4 см. Кожну обваляти у цукровій пудрі. Викласти на лист на відстані 5-7 см.
12. Випікати 15 хвилин за температури 165 -170 ° С. Печиво злегка розтріскається і буде твердим, якщо на нього злегка натиснути. 13. Охолодити на листі. Тримати герметично закритим.
0 comments:
Дописати коментар