В пошуках рецептів для різдвяного столу згадала про один рецепт. Виходить щось схоже на салат «Шуба» але за рахунок подачі виглядає благородно. Та й часу вимагає менше.
Підготовка 15 хв
Час приготування 15 хв.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 300г відвареного буряка
- 100мл збираних вершків або сметани
- 250г маринованого оселедця
- 3ст. л. кропу (можна сухого)
- 1 солодка цибулина дрібно посічена
- 100г майонезу
- перець
Приготування:
1. Натерти буряк на великій тертушці2. Порізати оселедець шматочками 2х2 см.
3. Окремо збити сметану і майонез. Перемішати.
4. Змішати оселедець, буряк, цибулю і сметанну суміш. Приправити перцем і кропом.
5. Облити формочки (пластикові стаканчики) холодною водою.
6. Наповнити форми оселедцевою масою. Поставити у морозильну камеру на 5 хвилин.
7. Перед подачею опустити форми на 30 сек. у гарячу воду. Перевернути на тарілку.
Семіфредо* - італійський десерт, домашнє морозиво з фруктів.
0 comments:
Дописати коментар