На вулиці дощ і мряка. На цей час моя кулінарна муза десь відлітає і готувати взагалі нічого не хочеться. В таких випадках мене виручає паста. У холодильнику завжди можна знайти щось підходяще для соусу.
Рецепт нижче — саме для таких випадків. Залежно від сорту сиру паста буде смакувати по-різному.
ІНГРЕДІЄНТИ
На двох:
- 1 кабачок
- 2 зубчики часнику
- олія
- 1 ч.л. тим'яну
- 100 гр. білого вина (овочевого відвару або води)
- 80 гр оливок
- 150 гр сиру Фета , козиного або Адигейського
підготовка 10хв.
Приготування:
1. Обмити цукіні, порізати на дрібні кубики. Почистити часник, порізати на дрібні шматочки.
2. Розігріти олію, злегка обжарити часник . Додати цукіні, тим'ян, перець, сіль, вино і протушити на середньому вогні 5хв.
3. Тим часом порізати оливи, поламати сир. Додати до соусу. Перемішати з пастою, приправити перцем і сіллю за смаком.
0 comments:
Дописати коментар