Соус з оливами і цукіні (для макаронів)

Рецепт вегетаріанського соусу для макаронів з цукіні, оливами та сиром

На вулиці дощ і мряка. На цей час моя кулінарна муза десь відлітає і готувати взагалі нічого не хочеться. В таких випадках мене виручає паста. У холодильнику завжди можна знайти щось підходяще для соусу.


Рецепт нижче — саме для таких випадків. Залежно від сорту сиру паста буде смакувати по-різному.


ІНГРЕДІЄНТИ

На двох:

  • 1 кабачок
  • 2 зубчики часнику
  • олія
  • 1 ч.л. тим'яну
  • 100 гр. білого вина (овочевого відвару або води)
  • 80 гр оливок
  • 150 гр сиру Фета , козиного або Адигейського

підготовка 10хв.


Приготування:

1. Обмити цукіні, порізати на дрібні кубики. Почистити часник, порізати на дрібні шматочки.


2. Розігріти олію, злегка обжарити часник . Додати цукіні, тим'ян, перець, сіль, вино і протушити на середньому вогні 5хв.


3. Тим часом порізати оливи, поламати сир. Додати до соусу. Перемішати з пастою, приправити перцем і сіллю за смаком.


0 comments:

Дописати коментар