Карпачо з буряка

Італійська версія вареного буряка з олією та оцтом.

Іноді   самі звичайні речі набувають іншого звучання, якщо подивитися на них під іншим кутом. Те ж саме з їжею.

Інші спеції, трохи інакше нарізати і знайомий буряк не впізнати. Пропоную його італійську версію — хіт нашої сім'ї.


ІНГРЕДІЄНТИ

На чотирьох:

  • 500г червоного буряка
  • 2 ст.л. бальзамічного оцту
  • 1 ст.л. негострої гірчиці
  • 70 мл оливкової олії
  • 2 ст.л. посіченої петрушки або м’яти
  • сіль, перець

Підготовка: 40хв

Приготування: 10хв


Приготування:

1. Відварити або запекти у духовці червоний буряк. Охолодити, почистити.


2. Нарізати за допомогою гострого ножа або шатківниці на тонкі скибки. Викласти на тарілку для подачі.


3. У невеликій мисочці змішати виделкою олію, бальзамічний оцет і гірчицю. Посолити, поперчити.


4. Полити заправкою. Посипати посіченою петрушкою або м'ятою. Одразу подавати.


P.S.

Додатково можна подати листя салату-руколи і кремоподібний сир на зразок Селянського.


0 comments:

Дописати коментар