Іноді самі звичайні речі набувають іншого звучання, якщо подивитися на них під іншим кутом. Те ж саме з їжею.
Інші спеції, трохи інакше нарізати і знайомий буряк не впізнати. Пропоную його італійську версію — хіт нашої сім'ї.ІНГРЕДІЄНТИ
На чотирьох:
- 500г червоного буряка
- 2 ст.л. бальзамічного оцту
- 1 ст.л. негострої гірчиці
- 70 мл оливкової олії
- 2 ст.л. посіченої петрушки або м’яти
- сіль, перець
Підготовка: 40хв
Приготування: 10хв
Приготування:
1. Відварити або запекти у духовці червоний буряк. Охолодити, почистити.
2. Нарізати за допомогою гострого ножа або шатківниці на тонкі скибки. Викласти на тарілку для подачі.
3. У невеликій мисочці змішати виделкою олію, бальзамічний оцет і гірчицю. Посолити, поперчити.
4. Полити заправкою. Посипати посіченою петрушкою або м'ятою. Одразу подавати.
P.S.Додатково можна подати листя салату-руколи і кремоподібний сир на зразок Селянського.
0 comments:
Дописати коментар