Як порізати апельсин на філе?

Пояснення у фотографіях як зрізати білу шкірку з апельсина або вирізати з нього сегменти.

Насправді, це зовсім нескладно. Все що нам знадобиться: апельсин, гострий ніж із зубчиками і дошка для нарізання.


1. Зрізати верхушку і низ апельсина.

2. Поставити апельсин на кухонну дошку. Лівою рукою притримувати апельсин, щоб він не ковзався.

3. Повернути ніж під гострим кутом і рухом зверху-вниз зрізати шкірку на межі між білою і оранжевою м’ясистою частиною.

4. Взяти почищений апельсин у руку і вирізати дольки між білими плівками. Готово!

як порізати апельсин на сегменти, як зробити філе з апельсина, як зрізати шкірку з апельсина, як ріжуть апельсин кухарі, вирізати сегменти з апельсина

0 comments:

Дописати коментар