Навіть не знаю, чи можна це й справді назвати рецептом. Просто — ще один спосіб утилизації залишків в оригінальній подачі.
Його ідею я запозичила з програми BBC «Маленька французька кухня». І от якраз сьогодні видалася нагода його протестувати. Мені не хотілося витрачати багато часу на приготування, а у холодильнику чекали своєї участі залишки солоної манної каші, яку я використовувала в одній страві замість соусу і пара грибів. Ось що з цього вийшло.
ІНГРЕДІЄНТИ
на 1 порцію:
- 100 г соусу Бешамель або несолодкої манної каші
- 1 яйце
- сіль, перець
- печериці,
- сир та інші додатки за смаком
Додатково: форми для запікання або керамічні чашки
підготовка: 5 хв
приготування:5хв
Приготування:
1. Розігріти духовку до 250 ° С.
2. Змастити олією форми для випічки (керамічні чашки і т.п.).
3. В кожну форму викласти 100 г соусу бешамель або несолодкої манної каші.
4. Зверху викласти порізані печериці або інші додатки за смаком (шинку, сир і т.п.).
5. Випустити у кожну форму 1 яйце. Посолити, поперчити.
6. Поставити у духовку на 5 хв.
Смачного!
0 comments:
Дописати коментар