Сніданок егоїста

Порційний сніданок (обід, вечеря) із залишків манної каші або соусу бешамель з печерицями та яйцем.

Навіть не знаю, чи можна це й справді назвати рецептом. Просто — ще один спосіб утилизації залишків в оригінальній подачі.


Його ідею я запозичила з програми BBC «Маленька французька кухня». І от якраз сьогодні видалася нагода його протестувати. Мені не хотілося витрачати багато часу на приготування, а у холодильнику чекали своєї участі залишки солоної манної каші, яку я використовувала в одній страві замість соусу і пара грибів. Ось що з цього вийшло.


ІНГРЕДІЄНТИ

на 1 порцію:

  • 100 г соусу Бешамель або несолодкої манної каші
  • 1 яйце
  • сіль, перець
  • печериці,
  • сир та інші додатки за смаком

Додатково: форми для запікання або керамічні чашки

підготовка: 5 хв

приготування:5хв


Приготування:

1. Розігріти духовку до 250 ° С.


2. Змастити олією форми для випічки (керамічні чашки і т.п.).


3. В кожну форму викласти 100 г соусу бешамель або несолодкої манної каші.


4. Зверху викласти порізані печериці або інші додатки за смаком (шинку, сир і т.п.).


5. Випустити у кожну форму 1 яйце. Посолити, поперчити.


6. Поставити у духовку на 5 хв.


Смачного!


0 comments:

Дописати коментар