Якщо ваші діти перестали їсти Нутелу або у вас дивовижним чином пропадає якась інша шоколадна паста-намазка, пропоную рецепт.
Це дуже просте і водночас смачне печиво, яке сподобалося і нам, дорослим, і навіть дітям, а їм із шоколадом догодити важко :) У мене замість Nutella була шоколадна «Quatta», яку ми отримали як подарунок-сувенір із Бельгії.
ІНГРЕДІЄНТИ
На 1 порцію:
- 150 г борошна
- 180 г Nutella або іншої шоколадної намазки
- 1 яйце
- трохи Nutella і цукрової пудри для прикрашання
всі продукти кімнатної температури
підготовка: 5 +30 хв
приготування:12 хв
температура:170-180°С
Приготування:
1. Просійте борошно у миску. Зробіть у ньому заглиблення. Додайте яйце і шоколадну пасту. Перемішайте компоненти і замісіть тісто. Сформуйте з тіста кулю. Загорніть його у харчову плівку і поставте у холодильник на 20-30 хв.
2. Розігрійте духовку до 180 ° С.
3. Відщипуючи від тіста невеликі шматочки, скрутіть кульки розміром 3-4 см. У середині кожної зробіть заглиблення.
4. Покладіть у торбинку (кулінарний мішок або кульок для заморозки) ложку Nutella, зріжте куточок і вичавіть у серединку кожного Nutellotto шоколадну краплю .
5. Викладіть печиво на лист, змащений жиром або вистелений папером для випічки.
6. Випікайте 10-12 хв. за температури 170°С.
0 comments:
Дописати коментар