Nutelotti

Італійське шоколадне печиво всього з трьох інгредієнтів. Дуже просте в приготуванні, надзвичайно смачне і ароматне

Якщо ваші діти перестали їсти Нутелу або у вас дивовижним чином пропадає якась інша шоколадна паста-намазка, пропоную рецепт.


Це дуже просте і водночас смачне печиво, яке сподобалося і нам, дорослим, і навіть дітям, а їм із шоколадом догодити важко :) У мене замість Nutella була шоколадна «Quatta», яку ми отримали як подарунок-сувенір із Бельгії.


ІНГРЕДІЄНТИ

На 1 порцію:

  • 150 г борошна
  • 180 г Nutella або іншої шоколадної намазки
  • 1 яйце
  • трохи Nutella і цукрової пудри для прикрашання

всі продукти кімнатної температури

підготовка: 5 +30 хв

приготування:12 хв

температура:170-180°С


Приготування:

1. Просійте борошно у миску. Зробіть у ньому заглиблення. Додайте яйце і шоколадну пасту. Перемішайте компоненти і замісіть тісто. Сформуйте з тіста кулю. Загорніть його у харчову плівку і поставте у холодильник на 20-30 хв.


2. Розігрійте духовку до 180 ° С.


3. Відщипуючи від тіста невеликі шматочки, скрутіть кульки розміром 3-4 см. У середині кожної зробіть заглиблення.


4. Покладіть у торбинку (кулінарний мішок або кульок для заморозки) ложку Nutella, зріжте куточок і вичавіть у серединку кожного Nutellotto шоколадну краплю .


5. Викладіть печиво на лист, змащений жиром або вистелений папером для випічки.


6. Випікайте 10-12 хв. за температури 170°С.


0 comments:

Дописати коментар