Бутерброд з редискою

Весняні антипасті закуска-бутерброд з редискою  яскраво і смачно.

Моя кулінарна муза трохи підмерзла. Тому харчуюся виключно бутербродами і кавою. Пропоную незвичний варіант використання звичайної редиски і одночасно швидкий снек: редиска, сир із сметаною і готово.


ІНГРЕДІЄНТИ

На чотирьох:

  • 12 шматків хліба (багет, батон)
  • 200 г домашнього сиру
  • 4 ст.л. сметани
  • 1 пучок редиски
  • 30 г руколи, петрушки або листя редиски
  • мак (не мелений)
  • сіль, перець

підготовка: 5хв

приготування: 15 хв


Приготування:

1. Нарізати редиску тонкими кружальцями.

2. Вимити салат. Відкласти частину листків. Решту посікти.

3. Змішати сир і сметану до однорідної маси. Додати посічений салат. Посолити, поперчити.

4. Намастити хліб сирною масою. Викласти шматочки редьки. Прикрасити листочками салату-руколи, посипати маком.

lifehack

За вітсутності салату можна використати листя редиски.


0 comments:

Дописати коментар