Полунично-рабарбаровий смузі

Смузі з бананом, ревенем та полуницею, а якщо додати трохи молока,  можна зробити із смузі молочний коктейль.


Чим пахне червень? Для мене — полуницею і пирогом з ревенем. Сьогодні говоримо про корисне — вітаміни і смузі.


І хоча недавно довели, що цілі фрукти корисніші від соків, мені настільки подобається поєднання смаків у цьому рецепті, що хочу поділитися моїм червнем з вами. Тим більше, що додавши трохи молока,  можна зробити із смузі молочний коктейль.


А ще червень пахне канікулами. Починається період відпусток. Тому з наступного тижня рецепти будуть з'являтися лише двічі на тиждень у вівторок і четвер. Смачних і веселих канікул вам!


ІНГРЕДІЄНТИ

На 2 порції:

  • 1 стебло ревеню
  • 1 банан
  • 100 г полуниці
  • 1 ст.л. вівсяних пластівців
  • 1 ст.л. горіхів

підготовка: 5-10 хв

приготування: 5 хв


Приготування:

1. Вимити і обсушити фрукти. Почистити ревінь від верхніх плівок.


2. Потушити ревінь під кришкою у сковороді або пароварці до м'якості (3-5 хв).


3. Покласти у блендер ревінь, полуницю, банан, пластівці і горіхи і змішати до стану пюре.


4. Відразу подавати.

P.S. Ревінь можна використовувати також у сирому вигляді.


0 comments:

Дописати коментар