Чим пахне червень? Для мене — полуницею і пирогом з ревенем. Сьогодні говоримо про корисне — вітаміни і смузі.
І хоча недавно довели, що цілі фрукти корисніші від соків, мені настільки подобається поєднання смаків у цьому рецепті, що хочу поділитися моїм червнем з вами. Тим більше, що додавши трохи молока, можна зробити із смузі молочний коктейль.
А ще червень пахне канікулами. Починається період відпусток. Тому з наступного тижня рецепти будуть з'являтися лише двічі на тиждень у вівторок і четвер. Смачних і веселих канікул вам!
ІНГРЕДІЄНТИ
На 2 порції:
- 1 стебло ревеню
- 1 банан
- 100 г полуниці
- 1 ст.л. вівсяних пластівців
- 1 ст.л. горіхів
підготовка: 5-10 хв
приготування: 5 хв
Приготування:
1. Вимити і обсушити фрукти. Почистити ревінь від верхніх плівок.
2. Потушити ревінь під кришкою у сковороді або пароварці до м'якості (3-5 хв).
3. Покласти у блендер ревінь, полуницю, банан, пластівці і горіхи і змішати до стану пюре.
4. Відразу подавати.
P.S. Ревінь можна використовувати також у сирому вигляді.
0 comments:
Дописати коментар