А ви пробували додавати сирі (ок, майже сирі) цукіні в салат? Якщо відповідь «Ні» - ділюся досвідом; виходить дуже цікаво.
Так, іноді відсутність потрібних інгредієнтів призводить експериментів з неочікувано-смачним результатом. Цей рецепт народився випадково. Дуже хотілося чогось свіженького, а у холодильнику залишалася лише жменька салату, редиска і цукіні. І ось що з цього вийшло.
ІНГРЕДІЄНТИ
На двох:
- 1-2 невеликих цукіні
- 100 г зеленого салату
- 1-2 морквини
- ½ пучка редиски
- ½ салатної цибулини
- оливкова або соняшникова олія,
- яблучний оцет за смаком
Підготовка: 10хв
Приготування: 5хв
Приготування:
1. Вимити овочі і салат, обсушити.
2. Нарізати салатну цибулю напівкільцями, викласти у салатник.
3. За допомогою картоплечистки нарізати цукіні тонкими смужками.
4. Розігріти у сковороді 2 ложки олії.Додати цукіні і обсмажити на сильному вогні 1-2 хвилини.
5. Викласти цукіні у салатник, подрипати яблучним оцтом.
6. Додати нарізані тонкими кільцями редиску і моркву, листя салату. Заправити олією, перемішати. Одразу подавати.
0 comments:
Дописати коментар