Салат-імпровізація

Салат-імпровізація

А ви пробували додавати сирі (ок, майже сирі) цукіні в салат? Якщо відповідь «Ні» - ділюся досвідом; виходить дуже цікаво.


Так, іноді відсутність потрібних інгредієнтів призводить експериментів з неочікувано-смачним результатом. Цей рецепт народився випадково. Дуже хотілося чогось свіженького, а у холодильнику залишалася лише жменька салату, редиска і цукіні. І ось що з цього вийшло.


ІНГРЕДІЄНТИ

На двох:

  • 1-2 невеликих цукіні
  • 100 г зеленого салату
  • 1-2 морквини
  • ½ пучка редиски
  • ½ салатної цибулини
  • оливкова або соняшникова олія,
  • яблучний оцет за смаком

Підготовка: 10хв

Приготування: 5хв


Приготування:

1. Вимити овочі і салат, обсушити.


2. Нарізати салатну цибулю напівкільцями, викласти у салатник.


3. За допомогою картоплечистки нарізати цукіні тонкими смужками.


4. Розігріти у сковороді 2 ложки олії.Додати цукіні і обсмажити на сильному вогні 1-2 хвилини.


5. Викласти цукіні у салатник, подрипати яблучним оцтом.


6. Додати нарізані тонкими кільцями редиску і моркву, листя салату. Заправити олією, перемішати. Одразу подавати.


0 comments:

Дописати коментар