Так, ваші очі не обманюють і я не знущаюся. Сьогодні в меню спагеті з віскі. І не кажіть мені, будь ласка, що це неправильне використання благородного продукту.
Цей рецепт для тих, хто міцні напої в чистому вигляді не вживає. І це не дорого, бо віскі можна замінити горілкою або іншим міцним алкоголем. У чистому підсумку – самі незвичайні і смачні спагеті, які мені доводилося пробувати або готувати на все 15-20 хвилин. Рекомендую.
ІНГРЕДІЄНТИ
На 4 порції:
- 1 цибулина (найкраще шалот)
- 1 зубчик часнику
- 100 г вершкового масла
- 200 мл вершків або некислої сметани
- 8 ст.л. віскі або горілки
- 6 ст.л. томатного пюре
- 3 ст.л. бульйону або води
- сіль перець
- суміш італійських трав
Підготовка: 5хв
Приготування: 15хв
Приготування:
1. Почистити і дрібно посікти часник і цибулю.
2. Розігріти сковороду на середньому вогні. Додати вершкове масло, часник, цибулю, томатне пюре і потушкувати до м'якості овочів. В кінці додати бульйон і віскі. Витримати на вогні 1-2 хвилини.
3. Додати вершки (сметану) і проварити соус на повільному вогні ще 10 хвилин.
4. Присмачити перцем, сумішшю італійських трав, додати відварені al dente спагеті. Перемішати, розкласти по тарілкам і відразу подавати. Смачного!
0 comments:
Дописати коментар