Whiskey-pasta

Паста з віскі - рецепт для тих, хто міцні напої в чистому вигляді не вживає. І це не дорого, бо віскі можна замінити горілкою або іншим міцним алкоголем. У чистому підсумку – самі незвичайні і смачні спагеті

Так, ваші очі не обманюють і я не знущаюся. Сьогодні в меню спагеті з віскі. І не кажіть мені, будь ласка, що це неправильне використання благородного продукту.


Цей рецепт для тих, хто міцні напої в чистому вигляді не вживає. І це не дорого, бо віскі можна замінити горілкою або іншим міцним алкоголем. У чистому підсумку – самі незвичайні і смачні спагеті, які мені доводилося пробувати або готувати на все 15-20 хвилин. Рекомендую.



ІНГРЕДІЄНТИ

На 4 порції:

  • 1 цибулина (найкраще шалот)
  • 1 зубчик часнику
  • 100 г вершкового масла
  • 200 мл вершків або некислої сметани
  • 8 ст.л. віскі або горілки
  • 6 ст.л. томатного пюре
  • 3 ст.л. бульйону або води
  • сіль перець
  • суміш італійських трав

Підготовка: 5хв

Приготування: 15хв


Приготування:

1. Почистити і дрібно посікти часник і цибулю.


2. Розігріти сковороду на середньому вогні. Додати вершкове масло, часник, цибулю, томатне пюре і потушкувати до м'якості овочів. В кінці додати бульйон і віскі. Витримати на вогні 1-2 хвилини.


3. Додати вершки (сметану) і проварити соус на повільному вогні ще 10 хвилин.


4. Присмачити перцем, сумішшю італійських трав, додати відварені al dente спагеті. Перемішати, розкласти по тарілкам і відразу подавати. Смачного!


0 comments:

Дописати коментар