Гарнір за 5 хвилин або цукіні з нектаринами

Швидкий, яскравий та цікавий гарнір до м’яса або риби. Таке поєднання смаків подобається навіть тим, хто не любить цукіні.

З нагоди дощу за вікном рецепт сьогодні буде дуже коротким. Ну-у-у дуже. Навіть незручно якось.


Але, як завжди, буде яскраво, смачно, нестандартно. Я до вас із зеленими кабачками і яскравими нектаринами. Дуже цікавий гарнір до м’яса або риби. Таке поєднання смаків подобається навіть тим, хто не любить цукіні.


ІНГРЕДІЄНТИ

На чотирьох:

  • 600г цукіні
  • 2 нектарини
  • 2-3 ст.л. олії
  • гілочка розмарину
  • сіль перець

Підготовка: 10 хв

Приготування: 7-10 хв


Приготування:

1. Вимити овочі і фрукти. Нарізати шматочками товщиною 1-1,5см.


2. Розігріти олію у сковороді. Викласти цукіні і обжарити на середньому вогні до легкого золотавого кольору.


3. Додати нектарини, розмарин і прогріти декілька хвилин. В кінці приготування посолити, поперчити за смаком. Готово!

Лайфхак: Можна просто нанизати цукіні і нектарини на шпажки або гілочки розмарину і підсмажити їх на грилі приблизно 15 хвилин.


0 comments:

Дописати коментар