З нагоди дощу за вікном рецепт сьогодні буде дуже коротким. Ну-у-у дуже. Навіть незручно якось.
Але, як завжди, буде яскраво, смачно, нестандартно. Я до вас із зеленими кабачками і яскравими нектаринами. Дуже цікавий гарнір до м’яса або риби. Таке поєднання смаків подобається навіть тим, хто не любить цукіні.
ІНГРЕДІЄНТИ
На чотирьох:
- 600г цукіні
- 2 нектарини
- 2-3 ст.л. олії
- гілочка розмарину
- сіль перець
Підготовка: 10 хв
Приготування: 7-10 хв
Приготування:
1. Вимити овочі і фрукти. Нарізати шматочками товщиною 1-1,5см.
2. Розігріти олію у сковороді. Викласти цукіні і обжарити на середньому вогні до легкого золотавого кольору.
3. Додати нектарини, розмарин і прогріти декілька хвилин. В кінці приготування посолити, поперчити за смаком. Готово!
Лайфхак: Можна просто нанизати цукіні і нектарини на шпажки або гілочки розмарину і підсмажити їх на грилі приблизно 15 хвилин.
0 comments:
Дописати коментар