Ciao, сьогодні у мене все мега просто і коротко. Весь рецепт поміститься, якщо добре постаратися, в одне речення.
Те, що потрібно у п'ятницю; щоб вистачило часу забігти купити м'якого козячого сиру, фіг (вони ж смоківниці або інжир) і, я б захопила ще пляшечку рожевого. Ви, можливо зауважите, що ваша половина не в захваті від такої екзотики.
Так ось, саме в цьому поєднанні смакує елегантно і гармонійно. Все максимум за чверть години.
ІНГРЕДІЄНТИ
На 8 канапок:
- 4шт спілого інжиру
- 100г м’якого козиного сиру
- 2 ст.л. рідкого меду
- 8 шматків багета
Підготовка: 5хв
Приготування: 5хв
Приготування:
1. Нарізати багет або інший хліб за вашим смаком скибками товщиною 1 см. Підсмажити їх у духовці під грилем або на сковороді.
2. Вимити інжир, розрізати його на четвертинки. 3. Намастити хліб сиром, зверху викласти четвертинки фіг, подрипати невеликою кількістю меду. Готово!
0 comments:
Дописати коментар