Канапка з інжиром

Все що потрібно у п'ятницю. Забігти купити м'якого козячого сиру, фіг (вони ж смоківниці або інжир) і, я б захопила ще пляшечку рожевого.

Ciao, сьогодні у мене все мега просто і коротко. Весь рецепт поміститься, якщо добре постаратися, в одне речення.


Те, що потрібно у п'ятницю; щоб вистачило часу забігти купити м'якого козячого сиру, фіг (вони ж смоківниці або інжир) і, я б захопила ще пляшечку рожевого. Ви, можливо зауважите, що ваша половина не в захваті від такої екзотики.


Так ось, саме в цьому поєднанні смакує елегантно і гармонійно. Все максимум за чверть години.


ІНГРЕДІЄНТИ

На 8 канапок:

  • 4шт спілого інжиру
  • 100г м’якого козиного сиру
  • 2 ст.л. рідкого меду
  • 8 шматків багета

Підготовка: 5хв

Приготування: 5хв


Приготування:

1. Нарізати багет або інший хліб за вашим смаком скибками товщиною 1 см. Підсмажити їх у духовці під грилем або на сковороді.


2. Вимити інжир, розрізати його на четвертинки. 3. Намастити хліб сиром, зверху викласти четвертинки фіг, подрипати невеликою кількістю меду. Готово!


0 comments:

Дописати коментар