Паста з морквою і сиром

Цікавий соус для пасти можна приготувати із самих звичайних овочів . Сьогодні у головних ролях звичайна морква і сир. Трохи незвично для макаронів, але дуже смачно.

Привіт, а я до вас з осінніми фарбами і трохи цікавим поєднанням смаків. У головних ролях звичайна морква і сир. Трохи незвично для макаронів, але дуже смачно.


Більше того, в залежності від того, який сир ви покладете, соус набуде різних відтінків смаку. Можна використати «Фету», бринзу, козиний сир або навіть звичайний селянський сир. Буде яскраво, обіцяю.


Інгредієнти:

На двох:

  • 1 невелика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 великі морквини
  • 100 мл овочевого відвару або білого вина
  • 1/2 лимону сік і цедра
  • 1/2 пучка петрушки
  • 150г бринзи або сиру «Фета»
  • Сіль, перець

Підготовка: 10 хв

Приготування: 15 хвилин


Приготування:

1. Вимити і почистити овочі. Нарізати цибулю маленькими кубиками, а моркву невеликими брусочками.


2. Розігріти олію на великій сковороді; викласти цибулю і часник (цілі зубчики), обжарити все до прозорості.


3. Додати моркву, злегка обжарити її на середньому вогні, після чого залити овочевим відваром або вином. Потушкувати овочі декілька хвилин доки морква стане напівм'якою.


4. Подрібнити сир і дрібно посікти петрушку.


5. Додати відварену пасту до соусу, добре перемішати, присмачити лимонним соком, посипати сиром і витримати на вогні декілька хвилин доки соус набуде кремової структури.


6. Посолити, поперчити, посипати петрушкою і цедрою лимону, перемішати і відразу подавати.


0 comments:

Дописати коментар