Яблучне печиво

Просте і смачне печиво з яблуками за 10 хвилин. Наче у бабусі, навіть краще

Привіт, а чи не попити нам цього сонного туманного ранку чаю? Сьогодні в мене до нього смачне італійське печиво з яблуками.


Виглядає воно, можливо, не дуже гламурно, але саме такими були бабусині коржики у моєму дитинстві. А ще воно дуже просто робиться і не вимагає екзотичних інгредієнтів. Яблука можна додавати сирими, або і запечені, треба тільки розім'яти їх попередньо виделкою.


ІНГРЕДІЄНТИ

  • 400 г борошна
  • 180 г цукру
  • 2 яйця
  • 250 г яблук (приблизно 2 шт)
  • 100 мл рафінованої олії без запаху
  • цедра 1 лимону або апельсину
  • 1 пакетик порошку для випічки
  • ½ ч.л. кориці

Підготовка: 10 хв

Випікання: 20-25 хв

Температура:180° С


Приготування:

1.Розігріти духовку до 180 ° С. Просіяти у миску сухі інгредієнти: борошно, порошок для випічки, корицю; натерти цедру.


2. Збити міксером яйця і олію до побіління; продовжуючи збивати, додати невеликими порціями цукор.


3. Натерти на тертушці яблука.


4. Змішати борошно, яблука і яєчну масу і замісити тісто.


5. Мокрими руками сформувати із тіста «ковбаски» завтовшки 3-4 і завдовжки 6см. Викласти на лист, залишаючи достатньо місця між печивами і присипати їх цукром.


6.Поставити печиво в духовку і випікати 20-25 хвилин за температури 180°С.


0 comments:

Дописати коментар