Привіт, а чи не попити нам цього сонного туманного ранку чаю? Сьогодні в мене до нього смачне італійське печиво з яблуками.
Виглядає воно, можливо, не дуже гламурно, але саме такими були бабусині коржики у моєму дитинстві. А ще воно дуже просто робиться і не вимагає екзотичних інгредієнтів. Яблука можна додавати сирими, або і запечені, треба тільки розім'яти їх попередньо виделкою.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 400 г борошна
- 180 г цукру
- 2 яйця
- 250 г яблук (приблизно 2 шт)
- 100 мл рафінованої олії без запаху
- цедра 1 лимону або апельсину
- 1 пакетик порошку для випічки
- ½ ч.л. кориці
Підготовка: 10 хв
Випікання: 20-25 хв
Температура:180° С
Приготування:
1.Розігріти духовку до 180 ° С. Просіяти у миску сухі інгредієнти: борошно, порошок для випічки, корицю; натерти цедру.
2. Збити міксером яйця і олію до побіління; продовжуючи збивати, додати невеликими порціями цукор.
3. Натерти на тертушці яблука.
4. Змішати борошно, яблука і яєчну масу і замісити тісто.
5. Мокрими руками сформувати із тіста «ковбаски» завтовшки 3-4 і завдовжки 6см. Викласти на лист, залишаючи достатньо місця між печивами і присипати їх цукром.
6.Поставити печиво в духовку і випікати 20-25 хвилин за температури 180°С.
0 comments:
Дописати коментар