або м’ясо із хроном. Сьогодні у мене все швидко і коротко. Без довгих передмов пропоную рецепт-виручалочку для днів, коли не хочеться стояти довго біля плити.
Мій секретний інгредієнт – білий хрін, у якого немає гостроти звичного для нас — із буряковим соком. Технологія надзвичайно проста, все змішали en voilà! — страва, яку можна приготувати не лише на свято, готова. Смачного!
ІНГРЕДІЄНТИ
На чотирьох:
- 4 стейка по 200 або 500 г філе одним шматком
- 2 ст.л. олії
- 2ст.л. вершкового масла
- 2 ст.л. тертого пармезану
- 2 ст.л. панірувальних сухарів
- 4 ст.л. білого хрону(готового, у баночках)
- 1-2 ст.л. сметани
- 1 пучок петрушки
- сіль, перець
підготовка: 10 хв
приготування:20 хв
Приготування:
0. Розігріти духовку до 180°С, підготувати посуд для запікання.
1. Обсушити м'ясо паперовою серветкою, посолити і поперчити.
2. Розігріти на сковороді невелику кількість олії і обжарити стейки по 3-4 хвилини з кожної сторони. Перекласти у форму для запікання.
3. Тим часом дрібно нарізати петрушку. Змішати її із 1 ст.л. вершкового масла, хроном, пармезаном і панірувальними сухарями. Посолити, поперчити.
4. Викласти масу на м'ясо і запекти в духовці 10-15 хвилин.
P.S. Подібним чином можна приготувати не тільки стейк. Для цього треба приготувати подвійну порцію соусу, щоб вкрити все м'ясо. Я запікала півкілограмовий шматок 60 хвилин за температури 130 ° С.
0 comments:
Дописати коментар