Ciao, bella! Привіт! Сьогодні рецепт буде простим і коротким. Що називається, описувати довше ніж робити. Більше того, вся технологія зводиться до того, щоб скласти всі компоненти до купи і перетерти в однорідну масу. Саме те, що треба для розслаблених вихідних. Найкраще смакує як намазка на хліб.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 1 авокадо
- 1 лайм або лимон (сік і цедра)
- 50 г домашнього сиру
- 1 ст.л. йогурту або сметани
- 1/2 пучка базиліку
- сіль, перець
Приготування:
1. Розрізати авокадо навпіл, видалити камінець, вийняти за допомогою ложки м'якуш, перекласти у блендер.
2. Додати йогурт, (сметану), сир, сіль, перець, цедру, сік лайму або половини лимону і перетерти все в однорідне пюре. Перекласти масу в скляний посуд з кришкою. До подачі зберігати в холодильнику.
P.S.Цей мус можна легко перетворити на закуску. Для цього додайте до готової маси 1 ч.л. розчиненого в лимонному соку желатину, збитий білок, обережно перемішайте та розкладіть у форми. Поставте на холод на 2-3 години та подавайте з салатом рукола.
0 comments:
Дописати коментар