Привіт! Я сьогодні до вас із своєю ковбасою. Стравою, яку більшість українців помилково вважають типово національною.
Іронія в тому, що для і для англійців наша кров’янка, а їх чорний пудинг (black pudding) така ж рідна і класична. У німців є окремо сорт ковбаси, яку споживають тільки холодною і окремий для підігрівання.
Французи (як мінімум на сході) експериментують з додатками у начинку, та й смак у них, як на мене, найкращий. Але найбільше вразили італійці, які з'єднавши два звичайні продукти отримали дуже цікаву страву.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 1 кг кров’яної ковбаси
- 300г консервованих корнішонів або огірків
- 2-3 ст.л. панірувальних сухарів олія або кулінарний жир для обжарювання
Додатково: зубочистки
Підготовка: 15хв
Приготування: 5хв
Приготування:
1. Нарізати ковбасу на шматочки товщиною 2-3 см. Обваляти кожен з усіх боків у панірувальних сухарях.
2. Розігріти олію (жир) на сковороді і обжарити кров’янку з обох сторін на середньому вогні до утворення скоринки.
3. Відцідити огірки від розсолу.Великі огірки порізати на шайбочки товщиною 5 мм.
4. За допомогою зубочистки закріпити по корнішону на кожному шматочку ковбаси. Одразу подавати.
0 comments:
Дописати коментар