Привіт! Сьогодні буде не стільки про м'ясо, як можна було б подумати, а скоріше про маленьке доповнення до нього. І хоча поєднання солодких яблук та пікантної цибулі виглядає трохи екзотичним, як для соусу, так і для свинини, менше з тим, смакує надзвичайно.
Навіть чоловікам. Точніше, їм — особливо.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 800г свинини
- 1 червоне яблуко
- 1 зелене яблуко
- 1 салатна цибулина
- 1 лимон (тільки сік)
- 2 ст.л. розмарину
- 2 ст.л. винного або яблучного оцту
- 50 г мигдальних пластівців (факультативно)
- олія для обжарювання
- сіль, перець
Підготовка: 15-20хв
Приготування: 15хв
Приготування:
1. За 30 хвилин до початку приготування витягти м'ясо із холодильника, обсушити паперовим рушником, нарізати на порційні шматки, злегка подрипати олією, посипати чорним перцем і залишити, щоб воно набуло кімнатної температури.
2. Вимити яблука теплою водою із содою. Розрізати навпіл, видалити насінник і нарізати маленькими кубиками 0,5х0,5см. Скласти у миску і полити лимонним соком.
3. Почистити цибулю, нарізати кубиками 0,5х0,5 см, дрібно посікти голочки розмарину. Обжарити пластівці мигдалю на сухій сковороді до золотистого кольору.
4. Викласти цибулю, розмарин, оцет і горіхи (якщо ви їх використовуєте) до яблук і перемішати.
5. Розігріти олію на товстій сковороді. Обваляти м’ясо у борошні і обжарити на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожної сторони.
6. Подавати на попередньо підігрітих тарілках, виклавши на кожен шматочок по 1-2 ложки сальси.
0 comments:
Дописати коментар