Ciao, bella! А вам вже доводилося пробувати шоколадні вареники?
Я тут недавно задумалася, от чому сало в шоколаді буває, а вареники ні? Правда, може просто мені ще не вдалося знайти місце, де можна їх скуштувати? Щоб поповнити цю смакову прогалину, довелося робити власноруч.
Результат експерименту дуже сподобався: вареники з сиром і тонке шоколадне тісто — надзвичайне поєднання. Шкода, що час вишень вже минув... однозначно — в книжку з улюбленими рецептами.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Для тіста:
- 250г борошна
- 100-125 мл. молока
- 5г солі
Для начинки
- 500г домашнього сиру
- 1 жовток
- 1 пакетик ванільного цукру
- 2 ст.л. цукру
Підготовка: 60хв
Приготування: 20хв
Приготування:
1. Змішати борошно та сіль і, додаючи невеликими порціями молоко, замісити достатньо молоде тісто. Накрити його вологим рушником і залишити на 30 хвилин.
2. Тим часом приготувати начинку.Відчавити сир від лишньої рідини. Додати до нього жовток, цукор, ванільний цукор і перемішати до однорідності.
3. Розділити тісто на дві половини. Кожну з них розкачати до товщини 3-5 мм і вирізати кружальця за допомогою форми або тонкої склянки. Викласти в середину кожного начинку, зліпити вареники.
4. Відварити вареники в підсоленому окропі 3-5 хвилин залежно від розміру. Подавати із сметаною або посипати цукровою пудрою, змішаною з корицею.
За тим, ciao. Нехай вдається!
0 comments:
Дописати коментар