На старт, увага, руш! Саме так можна описати рецепт цього простого шоколадного печива.
Важко повірити, що для такої смакоти потрібно так мало зусиль. Нижче рецепт, щоб випробувати його на вихідних.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 150г масла або маргарину
- 150г цукру
- 2 ч.л. ванільного цукру
- 4 краплі ромового ароматизатора
- 30г какао
- 2 яйця
- 210г борошна
Всі продукти кімнатної температури
Додатково: корнетик з насадкою «Зірочка»
Підготовка: 20хв.
Приготування: 10 хв.
Температура: 200°С
Приготування:
1. Розігріти духовку до 200°С. Застелити дека папером для випічки.
2. Приготувати тісто. Збити розм’якшене масло з цукром, вбити по одному яйця і розмішати суміш міксером до однорідної гладкої маси.
3.Просіяти борошно, какао та ванільний цукор у велику миску, додати до них ½ ч.л. солі.
4. Змішати борошняну і яєчну маси, додати ароматизатор, перемішати і замісити за допомогою міксера або дерев’яної ложки однорідне тісто.
5. Перекласти в корнетик з насадкою або у пакет для заморозки і вичавити на відстані 3 см один від одного круглі печива висотою 1 см і діамером приблизно 2см.
6. Випікати на середньому рівні духовки приблизно 10 хв. Вийняти і разом з папером для випічки перетягти на решітку до повного охолодження. Готове печиво можна подрипати розтопленим шоколадом.
0 comments:
Дописати коментар