Шоколадні кнопки

Рецепт простого шоколадного печива. Однаково добре і на маслі, і на маргарині, а щоб не роспливалося можна замінити 1ст.л. борошна на 1л. крохмалю.

На старт, увага, руш! Саме так можна описати рецепт цього простого шоколадного печива.

Важко повірити, що для такої смакоти потрібно так мало зусиль. Нижче рецепт, щоб випробувати його на вихідних.



ІНГРЕДІЄНТИ

  • 150г масла або маргарину
  • 150г цукру
  • 2 ч.л. ванільного цукру
  • 4 краплі ромового ароматизатора
  • 30г какао
  • 2 яйця
  • 210г борошна

Всі продукти кімнатної температури

Додатково: корнетик з насадкою «Зірочка»


Підготовка: 20хв.

Приготування: 10 хв.

Температура: 200°С


Приготування:

1. Розігріти духовку до 200°С. Застелити дека папером для випічки.


2. Приготувати тісто. Збити розм’якшене масло з цукром, вбити по одному яйця і розмішати суміш міксером до однорідної гладкої маси.


3.Просіяти борошно, какао та ванільний цукор у велику миску, додати до них ½ ч.л. солі.

4. Змішати борошняну і яєчну маси, додати ароматизатор, перемішати і замісити за допомогою міксера або дерев’яної ложки однорідне тісто.


5. Перекласти в корнетик з насадкою або у пакет для заморозки і вичавити на відстані 3 см один від одного круглі печива висотою 1 см і діамером приблизно 2см.


6. Випікати на середньому рівні духовки приблизно 10 хв. Вийняти і разом з папером для випічки перетягти на решітку до повного охолодження. Готове печиво можна подрипати розтопленим шоколадом.

Рецепт простого печива з подвійним шоколадом.

0 comments:

Дописати коментар