Привіт! Як пережили
довгі вихідні? Скільки загублених родичів знайшлося коли доїли останні тарілки
з холодцем і олів’є?
Тим, хто хоче
втихомирити докори совісті, пропоную сьогодні здоровий салат. Не можу згадати
де і коли я знайшла цей рецепт, але все що вимагається — порубати яблука та
кольрабі, заправити сметаною і готово. Трішки горіхів і скибочка чорного хліба перетворять
все на смачну вечерю або доповнення до основної страви.
Інгредієнти на
двох:
2 яблука
2 кольрабі
1 пучок руколи
150г жирної сметани або йогурту
30г горіхів
(факультативно)
1 салатна
цибулина (факультативно)
сік ½ лимона або 2-3 ложки яблучного оцту
сіль, перець
Приготування:
1.Вимити фрукти і
овочі. Яблука, розрізати на четвертинки, видалити серцевину; почистити кольрабі
від шкірки; видалити хвостики руколи.
2.Нарізати все брусочками,
викласти у салатник, посолити, поперчити, полити лимонним соком (яблучним оцтом).
3. Обжарити
горіхи декілька хвилин на сухій сковороді, нарізати шматочками і додати до
салату.
4. Заправити
салат сметаною або йогуртом, перемішати і одразу подавати.
0 comments:
Дописати коментар