Привіт! Кому яскравий і простий зимовий гарнір? В ньому
картопля і заморожені овочі.
Броколі та горошок створюють не лише весняний
настрій, але й ідеально підходять до м’ясних і рибних страв. А якщо викласти все
красивою гіркою на тарілку, то можна зробити сімейну вечерю такою ж красивою,
як і в модному ресторані.
Цей рецепт і
дійсно належить одному італійському шеф-кухарю. Ось його сторінка, ну а нижче
моя варіація.
Інгредієнти для 4
осіб:
3-4 великих
картоплини
400 г броколі (можна замороженої)
200 г замороженого зеленого горошку
50 г вершкового масла
2 ст.л. оливкової
олії
декілька гілочок кропу або петрушки
сіль
1. Почистити і нарізати на квадратики картоплю, налити в
каструлю води, додати лавровий листочок. Накрити кришкою і варити до
напівготовності.
2. Вимити броколі, зрізати верхні зелені пагони і додати їх до
картоплі. Відварити ще 10 хвилин до готовності овочів, після чого додати горох і
готувати ще 5 хвилин.
3. Злити воду, розчавити картоплю виделкою, додати масло, олію
та сіль. Посипати 1-2 ст.л. нарізаного
кропу або петрушки.
0 comments:
Дописати коментар