Привіт! Як ваші
канікули? Вже встигли запастися сонцем і вітамінами? Мені тут вчора один юний
джентельмен заявив, що такої спеки добровільно не піде на двір із хати. І всі
свої літні канікули спатиме і гратиме у комп’ютерні ігри.
А я тут на днях
на одному міні-мікро городі по сусідству побачила майже стиглий зелений
горошок. Він надихнув на тестування нового соусу для пасти. А тут ще терміново
треба було щось придумати для швидкої вечері. Виручив заморожений горох із
холодильника. Вийшло по-літньому: зелено, свіжо і не банально.
400 г пасти
(спіралькки, спагеті)
600г замороженого
або свіжого зеленого горошку
1 цибулина
сіль та перець за
смаком
листя свіжої м'яти
тертий пармезан
Приготування:
1. Обжарити
дрібно нарізану цибулю до напівпрозорості, додати до неї 100 мл води і
тушкувати на слабкому вогні ще 2-3 хв.
2. Додати
заморожений або свіжий (лущений) горох, долити води так, щоб вона повністю
вкривала овочі і готувати до готовності (для замороженого горошку 3-5хв). Посолити
і поперчити.
3. Відварити
пасту у великій кількості підсоленої води. Тим часом за допомогою блендера перетерти
овочі до стану крему.
4. Злити воду,
перемішати макарони із гороховим пюре, посипати тертим сиром «Пармезан», прикрасити свіжою м'ятою і подавати .
0 comments:
Дописати коментар