Привіт! Не встигла
я озирнутися, як минуло не тільки літо, тут вже й від осені на синичкин хвіст
лишилося. Пробачте, що в своїх мандрах і домашніх клопотах трохи забулася про
вас. Тому частина рецептів, які публікуватиму найближчим часом можуть здатися
для пізньої осені трохи не на часі та й частину фото довелося робити за допомогою телефону. Але з досвіду вже знаю, якщо не запишу
випробуване зараз, наступного року можу вже й не згадати що ж за рецепт мені так
сподобався.
Почну з цікавої
варіації звичайнісіньких кабачків – улюбленої літньої страви моєї мами, але з
невеличким доповненням із свіжих трав. Їх можна подавати як закуску чи викласти
на шматочки обсмаженого хліба і зробити новий варіант італійської брускети.
Інгредієнти:
4-6 невеликих кабачків-цукіні
2 гілочки м'яти
1/3 пучка базиліку
1 зубчик часнику
сіль
оцет
Підготовка: 10 хв
Приготування: 15
хв
1. Вимийте овочі і
зелень. Розріжте часник навпіл, видаліть серцевину і дрібно посічіть.
2. Наріжте цукіні кружечками
товщиною 5-7 мм. Обсмажте їх з обох сторін на сковороді або у фритюрі.
3. Викладіть кабачки
шарами у глибоку миску, пересипаючи кожен листочками м’яти, базиліку та часнику,
посоліть, злегка подрипайте олією та оцтом.
4. Залиште маринуватися
на 2 години і подавайте.
0 comments:
Дописати коментар