Тут народ у всілякі челенджі без цукру вдарився, а я до вас з десертом — легким, простим і швидким. Саме таким, як на мене він повинен і бути: свіжим, солодким — насолодою, що тане у роті.
Сонце, шелест прибою, заплющуєш очі і переносишся кудись на південь – до моря.
Ніколи не думала, що лимон і йогурт настільки підкреслююсть смак ананасу. Якщо не вдасться знайти лимонний, можна просто додати більше лимонного соку і цедри або замінити лимонним морозивом. Однозначний прув. Рекомендую.
Інгредієнти на 4-5 порцій:
- 1 ананас
- 250мл лимонного йогурту
- 1 лимон
- 3-4 ст.л. цукру
Підготовка і приготування: 15хв
Час очікування: 2год
Приготування:
- Відкинути лимонний йогурт на сито або на марлю, щоб стекла лишня рідина. Залишити на 2-4 години (факультативно).
- Натерти цедру лимона, вичавити сік. Змішати сік, 1 ст.л. цукру і половину тертої цедри з лимонним йогуртом.
- Зрізати верхівку і дно ананаса. Почистити від шкірки, видалити коричневі «вічка» і нарізати тонкими скибочками приблизно 1 см.
- За бажанням викласти на сковороду для гриля і підсмажити по 4хв з кожної сторони.
- Змішати решту цедри з 2-3 ст.л. цукру
- Розкласти шматочки ананаса на тарілки. Посипати «лимонним» цукром, викласти декілька ложок йогурту і одразу подавати.
0 comments:
Дописати коментар