Салат з апельсинами

Рецепт несолодкого салату з апельсинів. Геніально-простий, незвичайний салат за 5 хвилин. Робіть швидше, поки апельсини не скінчилися

Італійська кухня геніальна в своїй простоті. Все що треба для смачної вечері – свіжі продукти і трохи часу. Для такої їжі вони навіть мають спеціальний термін «бридкий, але смачний».

Цей салат відноситься якраз до цієї категорії. Незвичайне поєднання продуктів, 5 хвилин і у вас є небанальний салат. Робіть швидше, поки апельсини не скінчилися.


ІНГРЕДІЄНТИ

На чотирьох:

  • 3 апельсини
  • 1 салатна (солодка) цибулина
  • 2ст.л. дрібно нарізаної петрушки
  • 4ст.л. оливкової олії
  • сіль, перець

Підготовка: 7 хв.

Приготування: 15хв.

Витримка у холодильнику 1 год.


Приготування:

1. Почистити апельсин. Зрізати верхню і нижню частину апельсина і за допомогою гострого ножа зрізати з апельсинів шкірку разом з білою частиною.

2. Нарізати апельсини кружками товщиною 5мм.
3. Почистити цибулину. Половину нарізати напівкільцями. Другу половину дрібно посікти і перемішати з нарізаною петрушкою.
4. Перемішати апельсини з цибулею і петрушкою, посолити, поперчити, заправити олією.
5. Накрити салат кришкою або харчовою плівкою і поставити у холодильник на 1 годину.
6. За 5 хвилин до подачі вийняти з холодильника. Прикрасити листочками петрушки.

P.S.

Мій салат витримав у холодильнику лише 15 хвилин. Але навіть цього часу вистачило, щоб зрозуміти геніальність цієї простоти. Подавала з рибою, запеченою під сіллю. Рекомендую!


0 comments:

Дописати коментар