ідеї для Великодня

Привіт, привіт. Я тут сьогодні подумала, що до Паски (залежно від конфесії) залишилося зовсім небагато часу. Скажемо прямо, першу булку (може навіть замахнуся на Панетоне) буду робити вже через декілька днів.


І поки тут марнувала час в пошуках ідей, щоб такого цікавого приготувати з того, що пропонує супермаркет (як же не вистачає отих базарів із свіжими продуктами), зробила невелику (зовсім малюсіньку) підбірку рецептів минулих років.


Невелика, зовсім малюсінька підбірка рецептів до Великдня минулих років. Паска - рецепт від Дарії Цвек, здобні пасочки-зайчики та крашанки.
  1. Кулінарна класика Дарія Цвек, Булка з запареного тіста.
    Святкова булка від класика української кулінарії з великою кількістю дріжджів, жовтків (10) і масла.

  2. Натуральні фарби для крашанок в домашніх умовах із "синьої" капусти.

  3. Німецькі класичні пасочки-зайчики із здобного тіста

  4. Закуска для понеділка - Красне яєчко — варені яйця мариновані у соці із червоного буряка з начинкою.


0 comments:

Дописати коментар