Привіт, привіт. Я тут сьогодні подумала, що до Паски (залежно від конфесії) залишилося зовсім небагато часу. Скажемо прямо, першу булку (може навіть замахнуся на Панетоне) буду робити вже через декілька днів.
І поки тут марнувала час в пошуках ідей, щоб такого цікавого приготувати з того, що пропонує супермаркет (як же не вистачає отих базарів із свіжими продуктами), зробила невелику (зовсім малюсіньку) підбірку рецептів минулих років.
- Кулінарна класика Дарія Цвек, Булка з запареного тіста.
Святкова булка від класика української кулінарії з великою кількістю дріжджів, жовтків (10) і масла. - Натуральні фарби для крашанок в домашніх умовах із "синьої" капусти.
- Німецькі класичні пасочки-зайчики із здобного тіста
- Закуска для понеділка - Красне яєчко — варені яйця мариновані у соці із червоного буряка з начинкою.
0 comments:
Дописати коментар