Якось стрімко (може й воно на добре ;) наближається кінець цього року, тому традиційно роблю підбірку всього що пеклося до свят. По-перше, хочу звернути вашу увагу, що у блозі тепер є рубрика «До Різдва», у якій зібрані різдвяно-новорічні рецепти. Крім-того найближчим часом як завжди, 2 рази на тиждень, буду публікувати свіжо-протестовані рецепти, так би мовити, «відкриття». А поки що короткий огляд того, що було у блозі в останні роки.
#Штолени
Шматочками, мій улюбленець, робіть одразу дві порції, бо у нас не встигає вилежати оті відведені за рецептом два тижні.
Ну і до них, ще один фаворит — фруктовий хліб.
#Нa Маргарині
І таке водиться. Наші must have ванільні рогалики, пісочне печиво та фігурне печиво, зроблені на маргарині смакують навіть краще (і це не жарт), ніж на вершковому маслі.
Цукрові мишки
Печиво Пісочні S
Ванільні півмісяці
#Шоколад
Куди ж без нього. Цього року у мене багато шоколадного (чекайте нових постів у блозі), а поки що мої фаворити 2019-2020.
«Ведмежі лапки». Ці набагато простіші у приготуванні, ніж класичні, а кислинка вишневого варення надає йому особливу ноту.
І шоколадний пряник від моєї свекрухи. Першу партію ми вже «знищили». Мушу пекти ще раз.
#Варення
Як подарунок, знак уваги, а може просто для себе на сніданок у вихідний.
Із зимових яблук із спеціями. Пахне різдвяним ярмарком і пряником.
#святковеМеню
На жаль, більшість рецептів, якими б я хотіла тут поділитися, за декілька років так і не отримали достойних фото. Причина проста — всі ці качині грудки і запечені шинки занадто швидко з'їдаються ;). Але, якщо вам хочеться повечеряти вдома, наче в ресторані можу порекомендувати:
Суп із грушею і селерою. Дуже елегантно, як зауважили хатні критики: «Чому ти не казала, що він селерою і не пахне!»
0 comments:
Дописати коментар