Різдвяне печиво



Привіт, привіт! Ну ось, перший пішов... у різдвяному віночку загорілася одна свічка, а це означає — час закотити рукава, підперезатися фартухом і розпочати вправи з випічки.

Від завтра починаю публікувати нові власноруч випробувані рецепти, а сьогодні короткий огляд того, що робилося у минулі роки. Для того, щоб перейти за посиланням, натисніть на заголовок. 

фото_штолен
Штолен. Що й говорити, різдвяна класика. Ідеально складати, щоб було як у магазині я ще не навчилася, але виходить смачно. За цим рецептом його хвалить навіть моя свекруха. 
складність: 


Ванільні півмісяці – родинний рецепт від мами мого чоловіка. 
складність: 




 
Фруктовий хліб – теж за її рецептом. 
складність:  





Пісочне печиво – абсолютний фаворит серед дітей. 

складність: 




Пісочні S - теж родинний рецепт. Випробувано, як мінімум, на трьох поколіннях.

складність:




Курабіє бакинське таке знайоме з дитинства.

складність: 
Лимонне печиво - як на мене, ідеальне до чаю.

складність:  



Потріскане печиво. Для тих, хто любить шоколадно.

складність:  




Зірочки з корицеюще один рецепт від моєї свекрухи.

складність:



Nutelotti – улюбленець дітей, правда вимагає скорочення дитячих запасів Нутели.
складність:  

Canestrelli – класичне італійське печиво.
складність: 






le rame di Napoli або неаполітанські мідяки – смачна серединка між печивом і пряником.

складність: 


Апельсинові зірочки в шоколаді – для тих, хто любить цитрусову нотку і шоколад.

складність: 


Італійське лимонне печиво - смачна випічка з мінімумом зусиль.
складність: 




Макове печиво із сливовою начинкою
Макове печиво із сливовою начинкою - дуже цікаве смакове поєднання.
складність: 




Це - записи з моїх архівів. Чекайте нових рецептів і, вдалої випічки!



0 comments:

Дописати коментар