Привіт, привіт!
Ну ось, перший пішов... у різдвяному віночку загорілася одна свічка, а це
означає — час закотити рукава, підперезатися фартухом і розпочати вправи з
випічки.
Від завтра
починаю публікувати нові власноруч випробувані рецепти, а сьогодні короткий
огляд того, що робилося у минулі роки. Для того, щоб перейти за посиланням, натисніть на заголовок.
Штолен. Що й говорити, різдвяна класика. Ідеально складати, щоб
було як у магазині я ще не навчилася, але виходить смачно. За цим рецептом його
хвалить навіть моя свекруха.
складність: ❄☃
Ванільні півмісяці – родинний рецепт від мами мого чоловіка.
складність:☃
складність: ☃
Пісочне печиво – абсолютний фаворит серед дітей.
складність:☃
Пісочні S - теж родинний рецепт. Випробувано, як мінімум, на трьох поколіннях.
складність:☃
Курабіє бакинське – таке знайоме з дитинства.
складність: ☃
Лимонне печиво - як на мене, ідеальне до чаю.
складність: ☃
Потріскане печиво. Для тих, хто любить шоколадно.
складність: ☃
Зірочки з корицею — ще
один рецепт від моєї свекрухи.
складність:❄☃
le rame di Napoli або неаполітанські мідяки – смачна серединка між печивом і пряником.
складність: ☃
Апельсинові зірочки в шоколаді – для тих, хто любить цитрусову нотку і шоколад.
складність: ☃
Італійське лимонне печиво - смачна випічка з мінімумом зусиль.
складність: ☃
Макове печиво із сливовою начинкою - дуже цікаве смакове
поєднання.
складність: ❄☃
Це - записи з моїх
архівів. Чекайте нових рецептів і, вдалої випічки!
0 comments:
Дописати коментар